bevestigen en sluiten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen en weergave van video's.

Ziekteverzuim terugdringen

Wil jij het ziekteverzuim terugdringen onder jouw medewerkers?

Mensen verzuimen vaak omdat hun sterke punten niet gezien worden, omdat ze werk moeten doen wat niet bij ze past of omdat ze de kans niet krijgen om hun talenten te gebruiken. De ruime meerderheid van de mensen die verzuimen zit thuis omdat ze op hun werk taken moeten uitvoeren en verantwoordelijkheden krijgen die eigenlijk niet bij hen passen. Ze kunnen niet doen waar ze goed in zijn, ervaren stress, verliezen hun motivatie en raken minder betrokken bij hun werk. Hun talent wordt niet erkend, laat staan benut. Als jouw medewerkers aandacht en waardering krijgen voor hun talenten gaan ze met meer betrokkenheid en gemotiveerder aan de slag en zullen ze minder verzuimen.

talentON

Benut je talent.

PeopleOnline talentON brengt je persoonlijkheid in 10 minuten in beeld en laat op praktische wijze zien waar jouw kwaliteiten liggen op de onderwerpen talent, motivatie, flow, communicatie en werk. Door jouw talent te benutten en te doen wat je leuk vindt ben je gemotiveerder, productiever en krijg je meer energie!

teamON

Stel het beste team samen.

Een team is zo sterk als de zwakste schakel. De kunst is een team samen te stellen zónder zwakste schakel. Bikkelaars en waterdragers, lijnenuitzetters en uitvoerenden: geen team kan zonder een mix van talenten. Diversiteit is een must als je wilt groeien en successen wilt behalen. PeopleOnline teamON helpt je een winnend team samen te stellen.

matchON

Haal het beste uit je medewerkers.

Zitten jouw medewerkers allemaal op de juiste plek? Stralen ze plezier uit? Halen ze het beste uit zichzelf, elke dag opnieuw? Dat kan alleen als hun persoonlijkheid past bij het werk dat ze doen. Doe je medewerker een lol. En zijn of haar team. En je organisatie. Stem de persoonlijkheid van je medewerker af op zijn of haar werk. Zorg voor een langdurige match. PeopleOnline matchON helpt je graag!