Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen en weergave van video's.

bevestigen en sluiten
talentON
Benut je talent en krijg veel meer energie
om te doen wat je leuk vindt!

Whitepaper of Themagericht artikel

Hoe bouw ik mijn ziekteverzuimbeleid op?

Sinds de invoering van de Wet Verbetering Poortwachter gaan verzuimende medewerkers sneller aan het werk en daalde het landelijke verzuimpercentage van 5,4% voor 2002 naar 4,3% in 2004 en de jaren daarna. Deze daling komt omdat de werkgever hun ziekteverzuimbeleid grotendeels onbewust bekwaam ging uitvoeren.

Met HR-adviseurs aan het stuur die bewust bekwaam zijn, kunt u uw verzuim verder terugdringen. Welke touwtjes hebt u in handen en hoe kunt u uw ziekteverzuimbeleid verder uitbreiden?

Management samenvatting

  • Door uw ziekteverzuimbeleid vanaf de basis op te bouwen kunt u besparen op verzuimkosten en de productiviteit verhogen van uw organisatie.
  • Het tulpenbolmodel wijst opeenvolgende beleidsmogelijkheden aan die het verzuim terugdringen vanuit de basis, sturen op doelen, werken met thema's, preventie en persoonlijke ontwikkeling.
  • Bij gebruik van dit model krijgt u het verzuim laag als u op betrokkenheid en motivatie kunt rekenen door alle lagen van uw organisatie heen.
  • Zorg voor verzuimsoftware die uw aanpak ondersteunt.

Vraag hier uw gratis whitepaper aan

Na aanvragen krijgt u binnen enkele minuten dit whitepaper toegezonden.

Organisatie *
Voornaam *
Tussenvoegsels
Achternaam *
Functie *
Telefoonnummer *
Zakelijk e-mailadres *
Aanvragen