Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen en weergave van video's.

bevestigen en sluiten

Kleine organisatie, met een grote impact

Dat zijn wij. Als netwerkorganisatie en social enterprise werken wij op een innovatieve, transparante en betrokken manier aan de productiviteit van mensen in organisaties. Met een vast kernteam en flexibele inhuur van specialisten werken wij plaats- en tijdonafhankelijk, in een moderne leer- en werkomgeving. Hierdoor benutten we talent en stellen onze medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen. Een korte presentatie van de visie en oplossingen van PeopleOnline Talent kun je hier bekijken.

Het beste uit mensen halen

Dat doen wij. Niet alleen bij onszelf, maar ook bij onze klanten. Door ervaring weten we dat een organisatie met betrokken en gemotiveerde medewerkers ieder doel kan bereiken. Het is daarom onze overtuiging dat technologie om mensen moet draaien. Wij ontwerpen innovatieve concepten en vertalen deze naar onze software en services, waarmee we klanten helpen bij het benutten van talent en het verminderen van verzuim.

Vermenigvuldigen door te delen

Daar geloven wij in. Daarom brengen wij de kennis en ervaring in de markt bij elkaar en ontwikkelen doorlopend nieuwe inzichten rondom arbeidsproductiviteit en bedrijfsgezondheid. Hierbij werken we met het principe vermenigvuldigen door te delen, vanuit onze persoonlijke betrokkenheid. Wij delen ook graag met jou. Volg ons op Twitter, Google+ of bekijk onze Insights.

Ons team

Patrick Willems
Innovatie
Joris van Brandenburg
Consultant
Anke van Horne
Vormgeving

Maikel van de Lisdonk
Ontwikkeling
Stan Verhaag
Communicatie

Guus Stoop
Psychologie
Leontien Kramer
Training
Wendy Edens
Ondersteuning

Lennart Klipp
Training
Anneke Willems
Promotie

 

“Bedrijfsgezondheid betekent voor ons innovatie, snelheid en duidelijkheid.”
Joke Landwaart-Hensen, WZH