bevestigen en sluiten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen en weergave van video's.

Kleine organisatie, met een grote impact

Dat zijn wij. Als netwerkorganisatie en social enterprise werken wij op een innovatieve, transparante en betrokken manier aan de productiviteit van mensen in organisaties. Met een vast kernteam en flexibele inhuur van specialisten werken wij plaats- en tijdonafhankelijk, in een moderne leer- en werkomgeving. Hierdoor benutten we talent en stellen onze medewerkers in staat om het beste uit zichzelf te halen. Een korte presentatie van de visie en oplossingen van PeopleOnline Talent kun je hier bekijken.

Het beste uit mensen halen

Dat doen wij. Niet alleen bij onszelf, maar ook bij onze klanten. Door ervaring weten we dat een organisatie met betrokken en gemotiveerde medewerkers ieder doel kan bereiken. Het is daarom onze overtuiging dat technologie om mensen moet draaien. Wij ontwerpen innovatieve concepten en vertalen deze naar onze software en services, waarmee we klanten helpen bij het benutten van talent en het verminderen van verzuim.

Vermenigvuldigen door te delen

Daar geloven wij in. Daarom brengen wij de kennis en ervaring in de markt bij elkaar en ontwikkelen doorlopend nieuwe inzichten rondom arbeidsproductiviteit en bedrijfsgezondheid. Hierbij werken we met het principe vermenigvuldigen door te delen, vanuit onze persoonlijke betrokkenheid. Wij delen ook graag met jou. Volg ons op Twitter, Google+ of bekijk onze Insights.

Introductievideo PeopleOnline Talent

Door Patrick Willems, oprichter van PeopleOnline en architect van PeopleOnline Talent

"Heel mijn werkzame leven bevind ik mij op het kruispunt waar mens, organisatie en technologie bij elkaar komen. In die 20 jaar heb ik kennis mogen maken met veel mensen, en met hun samen mogen werken binnen vele organisaties. Wat mij hierbij keer op keer verwonderde en intrigeerde waren de ontmoetingen met mensen die hun werk met het grootste gemak en heel goed leken te doen. Met een plezier, een productiviteit en een kwaliteit die direct opviel. Wat maakt hen anders?

Zijn zij simpelweg bijzonder, geboren met een gave waarmee zij kunnen uitblinken? Of is het niet hun persoonlijke gave die hun laat uitblinken, maar de omgeving waarin zij zich bevinden. Een omgeving die hun persoonlijkheidsgave de ruimte gaf om tot bloei te komen...?"

Stuur Patrick direct een mail

Ons team

Patrick Willems
Innovatie
Anke van Horne
Vormgeving
Maikel van de Lisdonk
Ontwikkeling

Stan Verhaag
Communicatie
Guus Stoop
Psychologie
Leontien Kramer
Train de trainer

Hanneke Bertens
Ondersteuning
Lennart Klipp
Train de trainer
Anneke Willems
Promotie
“Iedere klant van PeopleOnline is uniek. Van MKB-er tot international, van accountancy tot zorg. De behoeften van onze klanten zijn divers. Daarom kan PeopleOnline op maat worden ingericht, zonder complex te worden. Zo kun je snel aan de slag!”