Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van bezoekersgedrag, de werking van social media knoppen en weergave van video's.

bevestigen en sluiten

Wat zeggen anderen over PeopleOnline

Iedere klant van PeopleOnline is uniek. Van MKB-er tot international, van accountancy tot zorg. De behoeften van onze klanten zijn divers. Daarom kan PeopleOnline op maat worden ingericht, zonder complex te worden. Zo kun je snel aan de slag!

Uiteraard horen wij graag wat jij van onze oplossingen vindt en hoe je deze succesvol ingezet. Graag willen we deze reacties ook delen met onze andere klanten en bezoekers van onze site.


Dylan Korver

Supervisor HR Operations Benelux - Hewlett-Packard

Over de keuze voor PeopleOnline: “Ons verzuimpercentage is erg laag en door de overname van EDS zijn wij ons gaan heroriënteren op onze verzuim managementtool. Het effectief kunnen beïnvloeden van verzuim en het inzicht om te besturen is daarbij essentieel voor ons. Onze casemanagers en managers moeten in hun eigen taal daarnaast uiteraard optimaal worden ondersteund, zodat dossiers op het gebied van verzuim van medewerkers digitaal beschikbaar zijn voor alle betrokkenen. Hewlett-Packard heeft daarom gekozen voor PeopleOnline. En die keuze is ook bij de implementatie een goede gebleken.”


Joke Landwaart-Hensen

Re-integratieadviseur - WoonZorgcentra Haaglanden

Over groei van gezondheidsbeleid met PeopleOnline: "Dit jaar (2012) vieren WZH en PeopleOnline hun eerste lustrum. Een mooi moment om even terug te blikken. Door de jaren heen heeft het verzuimbeleid van WZH zich ontwikkeld van verzuimregie naar bedrijfsgezondheid. Bedrijfsgezondheid betekent voor ons innovatie, snelheid en duidelijkheid. Ik vind het geweldig dat onze directie dit mogelijk maakt. Leidinggevenden een centrale rol, oog voor sociale aspecten én zicht op financiële mogelijkheden. En ik ben enthousiast over de ondersteuning die PeopleOnline ons hierbij biedt."


Jury BG Magazine

Test Nederlandse Verzuimsystemen

Test Nederlandse Verzuimsystemen: "Er wordt over het algemeen flink geïnvesteerd door de aanbieders van verzuimsoftware. De meeste doen dat door investeringen in hard- en software en de beveiliging daarvan. PeopleOnline laat heel nadrukkelijk zien dat ook investeren in de klant nuttig kan zijn. Zij waren als enige in staat het testteam op dit gebied volledig in te pakken. En laten we wel zijn, als klant wilt u natuurlijk in de watten gelegd worden en zoekt u een leverancier die met u meedenkt als volwaardig businesspartner. PeopleOnline is gewaardeerd als top 3 verzuimsysteem van Nederland.”


Brenda Damkat, Register-Casemanager Eureca
Hans van Rooij, Technisch specialist workflowsystemen Luminos Advies
Marco de Zeeuw, Manager Register-Casemanagement Mercer